Wednesday, September 5, 2012

Di Sebalik Tabir Majlis Akikah Anis Irdina


Good morning to all...

Normally org akan pastikan sesuatu event berjalan lancar... as for sure la.. preparation tu penting...

Since Irdina nie baby 1st Anis... so i have no idea how the Akikah punya event..tgk kat orang boleh la agak2 sikit..

I did the bunga telur..since Anis pregnant 8 bulan..masa tu dah tak boleh nak baking..bukan tak boleh tapi tak larat dah..kaki pun dah bengkak masa tu... so dari duduk diam, anis buat doorgift for Irdina..
warna tema tak tahu sbb tak tahu baby girl or boy..to play save buat pink and blue...

nie ada sikit gambar di sebalik tabir "Irdina Akikah" event last week :)







Special thanks to Suzie Eryanty. Era, Eza, Farrah, Maisara, Anis Harsila, Anis Harnisah, Anis Harfizah ( tukang masak Restoran Air Tangan Ibu) Mohd Firdaus, Muhammmad Hisyom, Mohd Noor, Untie Wan ( jiran sebelah rumah) anak- saurdara sekalian yg tolong kemas dan tolong sepah dan sesiapa sahaja yg menjayakan majlis akikah ini... Anis dan Hanafi sgt-sgt berterima kasih atas pertolongan anda semua...


2 comments:

Eyla Yusuf said...

Thanks for inviting jugak yek.. First time jumpa ko and long time tak jumpa Napee...

Anis Hartini Haron on September 5, 2012 at 12:25 PM said...

sorry ila tak dpt sembang lama... aku dah penat gila time tu and irdina pulak nak kene "touch up"
ada masa kita jumpa lagi... any time jemput dtg ke shah alam :)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez