Monday, October 19, 2009

New Born Cupcakes

Macam yg Anis janjikan minggu lepas... Anis nak buat baby shower/ new born cupcakes kan...
so inilah hasilnya...


Baby nie sejuk... so Anis pakaikan selimut... :)


baby nie terhasil dari technology imported from US....



kenapa US tak UK? hehehehehe



biarlah rahsia..... cewah...




12 comments:

bestfriendsmadeit on October 19, 2009 at 11:37 PM said...

Mak ai, baby terkecik dlm dunia!! cantik anis....tp x smpi hati nk mkn....hehehe....cute gler!!

Anis Hartini Haron on October 20, 2009 at 10:54 AM said...

baby terkecik... sbb beranak tak cukup bulan :)

cik cloudymonday on October 21, 2009 at 7:02 PM said...

wahhh comeyyy nyerr... nak copy paste gambar nih kat my blog then i link kan entry to ur blog ek... bleh?

miss cloudy on October 22, 2009 at 10:56 AM said...

erkkk... still waiting for the green light

Anis Hartini Haron on October 22, 2009 at 1:48 PM said...

Boleh.. silakan.. :)

miss cloudy on October 22, 2009 at 2:25 PM said...

yeyy tq

ita, seksyen 14 said...

comeinya!!
tp mcm kesian je nk mkn dia..

Anonymous said...

berapa price for this new born cupcake?klu nak order boleh ker?leh emailkan price kat dpwedding_planner@yahoo.com .. i will be waiting.. :)

Anonymous said...

Aha boleh tahu quotation tak for 25pcs?? email kat asthmara@gmail.com

mira on April 3, 2010 at 8:09 PM said...

baby itu boleh dimakan ke kak anis?

Anonymous said...

minat nak blajar tapi jauhnya... saya kat penang

zamrita on December 13, 2010 at 1:52 PM said...

so interesting....nti nak belajar buat cup cake ngan kakak...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez