Monday, November 16, 2009

MU Fanatic Fan Cake



Yg nie cake order dari Hezly..... kawan satu ofis... kesian si Hezly nie ke tunggu 40 min... sorry la subang mmg kawasan jam... tak dapat den nak tolong....




Excited gila buat cake nie.. tapi nak tulis nama dah tak sempat... ingat nak pakai fondand... tapi dah tak sempat (bukan salah Anis si Hezly nie yg tukar plan amik awal)
so tulis pakai buttercream je la yer.... :)
So Manchester United fans out there... check this out.... :)
cuba korang bayang kan bf/suami korang yg gila MU dapat cake nie? sure dia org GUMBIRA sepanjang minggu.....
Suprise them now!

5 comments:

snifcollection on November 17, 2009 at 10:18 PM said...

waaa. bestnya.
dah la m.u n bola sebijik punya besar;D

sis lau kek camni bape?

Nazh4 on April 8, 2010 at 3:48 PM said...

what bout this one. how much will it cost?

Marsha~ on October 19, 2010 at 2:33 PM said...

kalau sy nak mcm ni berapa ye... sms sy 012638083

sy kat melaka

The Mindtripper on January 9, 2011 at 8:41 PM said...

nak tanya kek cam ni berapa harganya eh? and kalau nak bawa fly ke oman (katakan saya nak bawa dari kl-oman - hand carry lah) ...agak2 tahan tak duk dalam around 7-10 jam?

zueas said...

i minat la yg mcm ni. bpe RM ni? lau htr ke opis in jln raja laut boleh ke

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez