Monday, June 22, 2015

MADU 3





Assalammualaikum...



Korang dah breakfast? ops... hehehe bulan puasa dah... kantoi tak pose...

wei mesti korang nak kata Anis tak pose kan? mmg tak la ponteng as im a fully breastfeed mommy ok :)

ceh ter eksyen pulak

back to MADU 3.. ini adalah gabungan Cong bar with salted caramel ( kiri) Oreo choc cheese brownies (  tgh) dan choc almond brownies with salted caramel

PRICE? harga kasih sayang rm 65 je nak



to order please whatsapp 019-3889015 kurier available for KL/SEL/PENANG/JB/ SUNGAI PETANI shj

zone lain kene amik di lokasi agen AMF or self pick up di Shah Alam sek 6 before 16 July 2015 ( last pick up 15 july 10pm ye)



order cepat sebelum Anis tutup order

Thursday, June 18, 2015

Agen AMF utk Brownies Raya 2015

Assalammualaikum...
Kat bawah ni Anis dah update nama dan contact no brownies utk agen AMF ikut zone. Korang Boleh refer ikut kawasan yg terdekat dgn korang ok

Kami menyediakan delivery KL/Selangor/ Penang/ Johor Bahru dan Sungai Petani 
pick up point untuk semua jenis cake/ brownies Shah Alam 
no 30 Jalan Bangau 6/5b Seksyen 6 Shah Alam
Contact/ Whatsapp no 019-3889015

Untuk Pick up at agen AMF, Hanya brownies dan Congo Bar Sahaja
1) Putrajaya ( Mardhiah 18 R12 016-4868 242)
2) Bukit Jalil (Norhafizah Jalan Bukit jalil Indah 4, Taman LTAT 010-460 8684)
3) Kajang (Qistina  Appartment Villa Tropika, Kg Sungai Tangkas 013-500 0579)
4) Bt Caves(Ujie Lakeview Appartment Taman Jasa Perwira 013-390 2900)
5) Sentul (Syura Komominium Sentul Utama, Sentul 017-340 6113)
6) Putra Height ( Putra Bistari Anis Harsila 012-370 9766)
7) Taiping (Kak Syida 84 Lorong Taman Long Jaafar Fasa 3/2  012-2399 265)
8) Melaka ( Anis Harfizah Lot 1112 kampung Kandang 012-3570174)
9) Myra Zuan Aloq Gajag/ Kelemak 016-2327022
10) Seremban (Normalawati 181 jln angsana 3 Taman Pinggiran Golf 017-417 5523)
11) Penang (Maslina 7, Solok Damai, Taman Alma, Bukit Mertajam 017-395 1009)













Kawin 4 Brownies



Amboi... nama kemain propa sgt
tapi mmg betul pun ini adalah 4 jenis topping
1) brownies choc marble with salted caramel
2) brownies choc marble
3) brownies oreo with salted caramel
4) brownies oreo

Harga rm 78 utk size 10 inch x10 inch
berat 1.5 kg ++

rase sedap ke???? ahalai jgn cakap la.. mmg terangkat.. korang tak caya tgk la review customer Anis kat FB

untuk order meh whatsapp Anis 019-3889015

Koleksi Aidilfitri 2015 Dari Anis Magic Fingers



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Maaf Anis dah lama tak update blog last April 2014.Biasalah asalan Anis sama mcm org lain iaitu kekangan masa. Sebagai house mama dengan new baby yg baru umur 5 bulan mmg buat saya tak penah ada masa utk update blog
Anis rajin update FB and ig shj,

Rindunya sebenarnya nak blogging ni, ingat masa mula-mula start baking dulu...

ok ramai yg nak Anis update PROMO RAYA 2015
untuk penggemar kek dan brownies korang kene try koleksi tahun ni... sgt sgt sgt sgt lazat

nanti Anis update details utk semua jualan AMF ok

siapa tak sabar boleh tgk kat FB AMF

xoxoxoxo
Anis Hanafi

Wednesday, April 16, 2014

Simple Minion Cake

Minion cake theme, inside red valvel cake
to order pls call/ whatsapp 0193889015

Frozen Theme Cake






Some frozen theme cake that i done previously

to order pls call 0193889015

Smurf cake


 Assalammualaikum

dah hampir setahun tak update blog.. biasa la routine work as a mother neverending

today sempat kejap jengah blog and i will update more photos soon

wassalam
xoxoxoxo
Anis Magic Fingers

Thursday, July 18, 2013

RAYA PROMO!!

Assalammualaikum.. slm sejahtera

KEpada yg tak follow AMF di FB... di sini Anis terangkan tentang raya promo

Cake Lumut  2kg + Cake Pecan Butterscotch 1 kg rm 100+ 90 = 190
delivery KL/ Sel rm 17 ( for both cakes)
delivery Ipoh/ Penang/ Sungai Petani/ JB/ Senai/ Masai/ Pasir Gudang  rm 22 ( for both cakes)

Full payment ke acc Maybank Anis Magic Fingers 562731113383.
Once dah bank in pls email proof of payment ke anishartini@yahoo.com or inbox prrof of payment ke page Anis Magic Fingers

need further info? call kami di 0193889015
Thanks

Selamat berpuasa dan selamat shopping raya!


Tuesday, July 16, 2013

Pecan Butterscotch cake... TERBAIK!

Salam to all... 
bagi yg mengikuti Anis  Magic Fingers di Facebook page kami... terima kasih kami ucapkan... kepada yg blom.. boleh LIKE kami di di Anis Magic Fingers page untuk dptkan promosi terkini

Review ini pasal cake yg tgh hangat di AMF.... Pecan Butterscotch


rupa dlm cake pecan butterscotch yg sgt lazat


1 kg rm 90 only... sgt berbaloi beli... ada org kata lagi sedap dari SR :)


Delivery availavle ke KL/ Sel/ Ipoh/ Sungai Petani/ JB and Penang




customer ini dah beli 4 biji dari kami


another  customer review...

jom try... sgt sedap... ramai yg teruja... dan puji sedap
to order pls call 0193889015


Cupcakes for Raya



Assalammualaikum dan Lebaran

Raya dah dkt... tak tahu nak beli apa? haaa tgk cupcake ni, comel kan? 2013 ini kita kasi raya meriah dgn cupcake bouquet ni..
rm 120... per set 
nak tambah wording panjang berjela ada additional cost ye....
hehehe
to order pls call 0193889015. whatsapp pun boleh...
now deliverey available to KL/ SEL/ IPOH/ Sungai Petani/ Penang/ JB
jgn tunggu lagi

order now!



Monday, May 27, 2013

Soon to be a mother

Chomel tak?

Anis enjoyed sgt buat cake nie. Actually customer request cake with fugirine pompuan mengandung.. tapi masa agak suntuk.. nak buat figurine ambil masa sikit so Anis proposed untuk buat cake mcm nie.

Alhamdulillah customer puas hati

IMG_2718 IMG_2719 IMG_2720

kepada yg nak buat baby shower.. i think this one of the best cake idea yg you all boleh consider

to order  pls email to anishartini@yahoo.com or whatsapp/call 0193889015

Segak Berbaju Melayu

Tak lapuk di hujan tak lekang dek panas

Baju melayu cake sgt sesuai dijadikan hantaran cake….

To order… whatsapp/ call 0193889015 or email to anishartini@yahoo.com

IMG_2625

Beach Theme Cake

Heelo kawan.. lama tak nampak?

Busy eh? samai hati you tak singgah blog  i….

apa? blog i lama tak update? hehehe

sorry la…. byk baking project maa..

IMG_2616

ini cake Anis buat for beach theme… customer mmg minta satu lelaki and 2 aweks…

satu aweks tu dia mmg minta T*Te* besar  ok.. since tak busy sgt boleh la buatkan

hihihi

ok chow!

to order custom cake please email to anishartini@yahoo.com/ call / whatsapp to 0193889015

Friday, May 3, 2013

Review customer about our Shrek Cake/ Mud Cake/ Kek lumut

Salam pilihanraya.. salam mengundi..
jgn tak mengundi tau
rugi woooo 

ok jom tgk review customer AMF tentang cake yg paling sedap di abad ini .. mud cake/ shrek cake aka kek lumut
ramai yg tanya rase mcm mana??
rasenya???? lemak2.. tak manis... just nice
setakat sebiji 2 kg tu... sekejap je dah khatam!







good news is.. kek ini boleh di pos di seluruh semenanjung malaysia

to order please call/ whatsapp to 0193889015
or email ke anishartini@yahoo.com



Sunday, April 21, 2013

Kek LUMUT yg sgt sedap!

563095_10151621176386340_1707528398_n

rm 120 for 2 kg, tak terlalu manis.. sgttttt sedap!

Thomas & Friends cake

IMG_2512 IMG_2514 IMG_2517 IMG_2520

choo choo Thomas and Friends cake.. yeahhhh

to order pls email to anishartini@yahoo.com or call/ whatsapp 0193889015

Elmo cake

IMG_2536 IMG_2540

siapa tak kenal kan cartoon nie, tapi anis rase ada je yg tak kenal… ecpecially budak muda… saseme street kartun org otai je…. ceh  otai la sgt

to purchase pls email to anishartini@yahoo.com or call/ whatsapp 0193889015

Strawberry Shortcake with Piping Jelly Deco

Do you like Strawberry Shortcake? to purchase please call 0193889015 or email to anishartini@yahoo.com

Sunday, March 24, 2013

Kids Baking Class with Anis Magic Fingers


Monday, March 11, 2013

CAKE LUMUT



Looking for a very nice cake? not to sweet... not too heavy taste?

Try this one.... MUD CAKE/ KEK LUMUT
rm 120 for 2 kg

This cake very moist as it need to be steam for 4 hours.... that why the taste is different from normal cake

To order pls email to anishartini@yahoo.com call/sms/ whatapp 0193889015
 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez