Wednesday, June 4, 2008

Cupcakes Deco Class

I'm pregnant currently, thefore I only conducted private classes.

If you want to join private class, please send me email to anishartini@yahoo.com or call me 0193889015 to discuss about your class request and time/date

Class available at AMF
1) Cupcake class
2) Edible Image class
3) Choc cake with choc deco class
4) Fondant deco class
5) Cheese cake class
6) Pillow cake class
7) football cake class
8) rainbow cake class

Thanks and regards
Anis Magic Fingers

26 comments:

Uminur on May 4, 2010 at 12:31 AM said...

Salam, kak nama saya sharifah, saya berminat utk join deco class akak. tapi camner nak register...

Anis Hartini Haron on May 5, 2010 at 11:46 AM said...

boleh email saya di anishartini@yahoo.com atau call ke 0193889015 utk register

carrot jus on July 20, 2010 at 5:33 PM said...

salam, kak nama saya herneyane.. saya berminat nak join kelas kek akak.. but for your info i nie tak tau lansung nak wat kek.. nie nak try blaja ngan akak sb ada kwn recommend akak.. so leh bagi feedback skit tak??

carrot jus on July 20, 2010 at 5:39 PM said...

salam, saya herneyane, saya berminat utk belajar cara nak buat cupcakes dan deco nye skali.. akak nak buat kelas lagi bila ye.. i'm interested nak join kursus akak..

Anonymous said...

Salam, saya intan dari JB dan berminat untuk belajar cara2 buat cupcakes dan deco...biler akak nak buat kat negeri Johor???

Anis Hartini Haron on August 23, 2010 at 2:56 PM said...

herneyane.. boleh register kelas lepas raya.... 31 hb Aug kelas tart and cream puff

org Johor: kelas di Johor pada bulan oct 2010
nanti saya update jadual... boleh ajak kawan join sekali :)

anne on August 23, 2010 at 5:16 PM said...

salam,
nnt inform saya bila nak buat kelas deco cupcake ye.. saya nak blaja deco jer utk lepas raya yang kat JB tu...
plus, saya nak blaja baking cake fondant from basic bleh tak?? kalo bleh buat lah kat JB.. TQ..

-herneyane-

Anis Hartini Haron on August 24, 2010 at 9:48 AM said...

salam Anne..
sila emailkan saya nama dan no phone awak yer.. email details ke anishartini@yahoo.com utk saya update kelas di johor nanti

Anonymous said...

salam Anis...pls update me for cupcakes Deco Class (USJ) on nov class..thanks nazly_nor@yahoo.comy

dzulreen on November 8, 2010 at 2:29 PM said...

Hi anis, sy minat nk join baking class anis...bila next class? ada x dlm bulan disember? fyi, sy ni zero n xpenah buat kek pon..xde basic pon boley join class anis ke..? looking fwd for ur reply..tqvm!

Anonymous said...

salam anis... saya minat sangt nak join class cupcake buttercream n cupcake fondant.. tapi saya kat penang.. anis tak nak wat kelas kat penang ka

amira ashikin said...

salam kak anis,sye mnt nk join cupcake class akak tu n nk tnye...utk age bpe je class nie,,?..bdk yg bosan duk umah lps spm bley join x?...:P

Anonymous said...

information plz email pada sye nurulbalkis@ymail.com

Zara&Rukh on March 18, 2011 at 9:12 PM said...

salam anis,bile nak class steam bc? if bole combine dgn fondant class...hw much is the fee?- Zahra,Melaka=))

Sharina on April 4, 2011 at 6:24 PM said...

hey..
the cupcake class was so much fun..
tq very much..xsabar nak attend next one.. :)

Anonymous said...

salam...kak...bila lg class...bln 5 nyer xde???

Anonymous said...

As salam kak anis..akk ade buat kelas untuk belajar buat tart bluebery chese tu x??? payment cmane ye???

Anonymous said...

kak kalau saya nak joint class for 28yh may 2011 leh tak..

Anis Hartini Haron on May 20, 2011 at 3:19 PM said...

boleh... 28 mei class open lagi... call saya 0193889015

to all: please send me email to anishartini@yahoo.com as i seldom read comments

farid on May 23, 2011 at 3:12 PM said...

Salam Anis. Please reserve one (1) place for my wife, name dia Irianty for cup cakes class on 28-May-2011, 9am - 1pm. I dah email u details. So pls advise on the deposit method of payment, and also address for training. Thanks from Farid

Anonymous said...

salam sis,
bila next class.. saya berminat la nak join..

alice said...

Hi do u hv hv class in aug. Pls do email me. linacute2@yahoo.com

Anonymous said...

Assalam...Anis JIka buat Class D Melaka Beritahu sya.

Anonymous said...

bila nak buat di melaka

yaya ;) on February 8, 2012 at 4:06 PM said...

salam . hye kak . saye berminat nk join ur class ney .. but ade tak class yg awal cket .. around bulan feb ne , ade takk ?

Lyza on April 10, 2013 at 12:03 PM said...

Salam anis..
Ada buat kelass Jelly Bunga matahari tu x? Berminat sgt.

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez