Wednesday, October 28, 2009

Drum cake for Drummer

Tadaaaaaaaaaaa....
nie ke order dari Juma utk BF dia.. sure JUMA sayang :cinonet_08:eh silap ikon.. hentam je la.... :)
BF dia drummer you ... WOW!


Anis dah lama tak jumpa juma.... dah dekat 5 tahun kot.. jumpa dia.. wow lawa la dia.. maintain cun.. pandai dia jaga kecantikan muka :26: dan badan...
tak macam Anis yg makin tembam nie :( sedih tau:cinonet_11: wakaupun anis selalu main squash :badminton: tetapi tidak jugak kurus :(



sbb tak kurus sbb selalu :48: makan lepas main squash :) hehehehehehe
ok la.... mungkin lepas nie kene rajin berenang atau :mSelam: menyelam utk kuruskan badan...

ok la
babai...

4 comments:

bestfriendsmadeit on October 28, 2009 at 8:22 PM said...

wehhh anis.....aku suka maaa....bf aku drummer gak...nant nk order kek drum mcm ni la ngan ko....tp tamo bsr2...hehe....msti kmbg kempis hidung yap dpt kek drum....aku suka - aku suka

Anis Hartini Haron on October 29, 2009 at 9:25 AM said...

hahahahaha... yap tu semua instrument dia tahu main
amal.. piono yap tahu main kan? piana pon ok jugak :)

Anis Hartini Haron on October 29, 2009 at 9:25 AM said...

hahahahaha... yap tu semua instrument dia tahu main
amal.. piono yap tahu main kan? piana pon ok jugak :)

sophie on February 22, 2011 at 4:33 PM said...

anis, i nak tanya if cake drum ni how much harga dia..i nak order utk sum1 for his bezday on 18 Jun ni..

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez