Wednesday, April 27, 2011

Purple fondant cake for Norlisa

Cake fondant order from Norlisa…

Anis pun tak sempat jumpa Norlisa sbb masa Lisa dtg amik cake nie Anis tgh buat samething.. so minta jasa baik En Comel turun hantarkan

Duduk appartment mmg mcm nie la.. kalau 3 order 3 kali turun naik

kalau 4 order.. 4 kali turun naik… :( sib baik la situasi ini akan berakhir tak lama lagi… tak larat dah turun naik

 

smlm dapat emaill dari Norlisa yg dia happy dapat cake nie… Alhamdulillah.. syukur…

Thanks Lisa order dgn AMF…

saya tak la hebat tapi insyaAllah cuba buat yg terbaik utk customer yg order…

2 comments:

nunashabd on April 27, 2011 at 1:05 AM said...

hai kak anis. nk tnya.. klas u deco n wat fondant ising n ising2 y lain ada x?? nk focus on deco je..kalau ada klas brapa yer?tq:)

Anis Hartini Haron on April 27, 2011 at 9:57 AM said...

hi nuna

kelas fondant rm 250 blaja mcm mana nak buat fondant, bunga dari fondant and etc..
kelas basic cupcake cover buttercream deco
details please email to anishartini@yahoo.com or call me at 0193889015

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez