Thursday, May 6, 2010

Kelas cheese tart, fruit tart and jelly deco on 2 Mei 2010

Salam semua... sehat? erm.. as for me Anis baru nak start training KL-Marathon hari nie. race day 27 june 2010 tapi tak jugak start training.. padahal mcm hebat sgt jer...
Anis masuk 10 km under " Canser Malaysia" . ni semua sbb nak bagi support utk semua org yg mengidap canser supaya tabah menghadapi ujian Allah...

Utk pengetahuan semua nenek Anis baru kembali ke rahmatulAllah bulan lepas sbb canser.. sedih mmg sedih sbb tu jer nenek yg Anis ada.. so Anis harap dgn larian Anis nie.... sedikit sebanyak dapat bantu org yg susah. terima kasih kepada semua penderma.. Semoga budi dan baik anda dapat balasa dari yg Maha -Esa. Amin...

OK.. back to baking class... on 2 May AMF organize tart and jelly class... 4 org dtg blaja... Sue, Anis, Jijah dan kawan Jijah ( maaf akak mmg pelupa)...
class bermula dgn buat tart shell, jelly 4 jenis dan 2 jenis tart, cheese tart dan fruit tart...


 
gambar cheese tart tak ada dlm nie.. sbb tak muat..


Fruit tart


2 type of jelly

Jelly matahari

last sekali blaja buat bunga dan daun dari jelly


all the best to all...and welcome to baking world :)

P/s: siapa nak blaja boleh email ke anishartini@yahoo.com atau call 019-3889015 utk keterangan lanjut

1 comments:

petronella on May 19, 2010 at 5:23 PM said...

salam anis...bila next kelas utk tart? tgk pic pun da nampak sedap...heheh...email to me detail class...tq nnabeelaa@yahoo.com

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez