Tuesday, May 11, 2010

Blog Award!



Salam semua...
Wah AMF dapat blog award... nie bukan 1st time ada a few times.. tapi Anis nie tak bijak sgt IT so this time i try nak buat la... not sure betul ke tak tapi i try my best ok

1st tq to Lin Handmade card sbb bagi  AMF award nie....

so dgn rase rendah diri... AMF nak awardkan Interesting  Blog Award to:

1) Rumah Kebaya ( nak kawin+ tunang sila pergi sini)
2) Magic Of the rainbow ( blog garang + kelakar)
3) Be Simple ( blog minah blur yg bijak)
4) Napee Views ( blog complain terbaik abad ini)
5) Magic of Jet Jet semut ( blog kelakar)

Term and condition for this award
1) Thanks and link the person that give you award
2) Pass this award to the blog that u dicsovered
3) notify the blogger
4) say 7 things about yourselves

nie nak cerita pasal 7 thing about me...

1) Anis anak ke 3 dari 5 beradik
2) Anis suka out door activities...
3) nampak garang tapi kuat menangis
4) dulu kurus kering skrg dah tembam
5) suka buat sesuatu utk penuhkan masa terluang.... ( aka tak boleh duduk diam)
6) cita² nak jadi florist tapi now divert to cake decorations
7) simple and tak cerewet (i think)

Thanks again to Lin Handmade Greeting Card for this blog award!

2 comments:

Iz on May 11, 2010 at 5:57 PM said...

oiii aku garang ke?? cipet tul. hahahah.

blog complain terbaik abad ini tu yg tak tahan haha.

Anis Hartini Haron on May 12, 2010 at 10:47 AM said...

iz kau mmg garang la.. kau je tak sedar.. tapi kau bukan jenis yg mengamuk :)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez