Friday, April 16, 2010

Arsernal cupcakes for birthday!

Salam Jumaat....

semua yg makan gaji sure suka hari jumaat kan? sbb esok cuti... erm... me toooooooo
i love friday...

this wiken Anis busy dgn kelas cupcakes/ barbie cake and etc. plan mcm nak kemas rumah... rumah dah macan sarang tikus ok.. kalau mak dtg spot check mati la.. sure kene bebel punyer la
since nest week mak nak dtg so baik this wiken kemas rumah....
cancai cincai pun tak per.. janji nampak kemas :)

OK back to cupcakes... this time order from Nadia..
Nadia order utk bf dia... i think Nadia nie dgn bf dia nie PJJ ( pasangan Jarak Jauh ) but i'm not sure kat mana Nadia nie.. takkan Anis nak kepoci pulak kan.. she just email and call me and ask me to send the cuppies pada bf dia...

Bf dia cute tau.. rambut panjang sikit ala² Takeshi.... :)

Wish you all the best Nadia with your bf...




Mesti bf dia Arsernal fan...



As this is present Anis ikan riben on top of the box...
P/S: special thanks to my dear Hanafi sbb teman deliver cupcakes nie...

2 comments:

meadovia on April 17, 2010 at 11:57 AM said...

Anis, thanks for the cute cupcakes. Bf Nadia suka sangat dgn cupcakes tu. Sedap & comel. Hehe. And yes, betulla tu tekaaan Anis. Kitorg PJJ. Haha. Nadia kt Melaka, dia kt KL.

Anyway, thanks again sebab sanggup travel sampai kt KL & delivery kt dia personally.

--Nadia

Anis Hartini Haron on April 26, 2010 at 2:11 PM said...

welcome... :) love that he like the cuppies

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez