Thursday, June 28, 2012

Butter cookies paling sedap di abad ini

548414_391658127546292_169485936_n
Assalammualaikum dan salam sejahtera
AMF nak memperkenalkan cookies paling sedap abad ini…. butter cookies.
tgk gambar biasa2 je kan.. tapi bila dah makan… gerenti tak perasan setin habis…
ini bukan sembang kosong la, ini betul-betul… tak betul Anis tak tulis review nie
skrg nie available at AMF
cookies nie ada 4 perisa
1) cornflake ( my fav)
2) Almond and coco chip
3) Rasberry
4) Blueberry

oh lupa.. setin rm 23 normal price rm 25
Tolong la beli and rase… sedapppppppppppp gila
rumah Anis di sekyen 6… landmark pasal sek 6 atau concode shah alam
senang je nak ke rumah Anis…  kalau nak beli call 0193889015 atau email ke anishartini@yahoo.com

3 comments:

aemylina on July 26, 2012 at 6:24 PM said...

Ala kak.., xde pnghantaran ke luar selangor ke? Klau ada email sy k..,
,nuramalina1269@yahoo.com

Anonymous said...

salam..maaf nak tumpang tanya.... butter cookies ni ade logo halal tak ye? tq.

Anis Hartini Haron on July 30, 2012 at 10:10 AM said...

ada logo halal di tin biskut

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez