Saturday, August 6, 2011

AMF CLOSE FOR HOLIDAY FROM 6- 21 Aug 2011

hollywood

Salam Ramadhan dan Salam sejahtera to all AMF readers…

AMF tutup kedai dari 6-21 Aug 2011… nak pi US jap..nak tgk apa ada kat sana. meantime any inquiries korang email je la ke anishartini@yahoo.com . Anis akan balas email tapi tak la cepat… lambat2 sikit la yer…

kalau ada yg mengidam nak handbag COACH boleh la korang tunggu latest update dari AMF fan page di facebook. Anis akan belikan handbag utk org yg booking dan buat bayaran. so i will be your personal shopper… :)

ok la… tata.. nak bersiap… flight 19 hours.. tak termasuk transit bangkok 5 jam…. waaaaaaaaaaaa doakan Anis duduk sebelah mamat kacak.. so sembang rancak sikit… haahah

suami Anis naik flight lain…business class kau… aku yg jual kapkek nie.. dapat naik economy sampai America pun dah cukup baik yer dak? ticket free lak tu…

hehehehe

ok la.. tata

see u ouls later… nanti Anis share gambar bila fee.. tapi kat fan page la yer…

tata…

1 comments:

roshanilawatey on August 10, 2011 at 6:30 PM said...

Salam Anis, selamat bercuti... dan pulang dengan idea baru yang lebih segar...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez