Thursday, June 23, 2011

Ceutical Nano Collagen Gel Mask Rich

 

250481_204318529613587_100001063231559_620472_1222606_n

Salam to all…

korang dah ganti puas? Anis? hehehehe otw… biasa la.. dah nak due baru terhegeh2…

raya dah dekat so korang pun sure nak muka korang lawa kan… apa kata try mask yg hebat nie..

Nano mask… ada collagen bebe! perhhh terangkat.. Anis skrg nie suka pakai mask… so balik kerja sementara nak buat housework… try la bubuh mask nie kat muka and lihat hasilnya nanti.

kelebihan tentang mask nie ada kat bawah nie:

This soothing gel mask, rich in collagen, will minimize fine lines and leave the skin feeling plump and soft. Helps to regain skin youthfulness. Penetrates deeply into skin to stimulate & nourishes skin cells.
The ONLY nano technology in the market with highly concentrated collagen.
Direction: After cleansing n toning, spread generously onto face, leave for 15-20minutes. Rinse off with plenty of clean water followed by normal skincare routine.
Suitable for all skin types. Store in room temperature and avoid sunlight.

mcm biasa.. kalau nak beli jgn call Anis yer,,, saya tak jual.. saya pakai aje product nie.. nak beli sila beli dgn Ayu 012-3709766

sms atau call terus utk order/ pertanyaan

 

1 comments:

@mn@ @udr@ m@ish@ on June 29, 2011 at 10:31 AM said...

Salam anis...nk tnya u pkai produk Ceutical ni okay x? i nk try produk scar serum dia...effective x? i nak kawen ag 2 bln ni. agak2 blh hilang x parut jerawat i? Produk ni dia ad x kesan smpingan kalu i pkai pncuci muka len?

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez