Tuesday, March 1, 2011

Ceutical will solve your problem

Salam Semua..

korang dah tido? now 12. 55am.. anis depan lilo ( my lappy named Lilo)  update my blog…

ramai yg lately dok tanya Anis apa yg Anis guna sbb Anis nie suka berjemur, bersukan, dan malas nak jaga muka…

so i said that curently i’m using simple skincare with Ceutical Serum…

Anis bukan la jenis malah jerawat yg kritical… tapi ada la jerawat kan… so Anis guna Vit C….

Vit C nie senang je guna.. aplly lepas guna Toner… siapa yg malas guna tonner to tepek je serum nie… ( like me) :p

Mak Anis pualk masalah jeragat.. yer la.. my mum dah 57 this year so dia mmg ada jeragat… so she use Goldsome serum…

sorry yer.. Anis bukan agent serum nie.. just to share with u good thing only..

kalau korang nak beli… korang boleh deal direct dgn penjual

:Ayu 012-3709766.

said you get her contact from blog AMF to get discount.

she can post the serum if you want…

ops lupa…. harga pulak.. goldsome nie Anis tak sure la berapa.. tapi Vit C nie Anis beli rm 90 for 1 box… boleh guna 1 month ++

try la.. if you ask me i will say it worth it…

BOTOX serum pun ada jugak wei…. tak payah nak cucuk2 ok.. bahayeeeeeeeeeeeee

pakai sapu2 udah ler…

 

Anis guna yg nie…. korang yg ada masalah kulit boleh try la…. :)

remember.. dont call me..  call ayu 0123709766 for details ok..

2 comments:

MelatiPutih on March 1, 2011 at 5:03 AM said...

Kena ek letak bunga kt sebelah?kunun bg seri la..hahaha..klaka la ko anis..

Anis Hartini Haron on March 1, 2011 at 10:31 AM said...

ini gambar dari agent tu la wei... kau ingat aku ke yg bubuh? haiya amoi

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez