Friday, December 31, 2010

Anis Magic Fingers di tutup buat sementara dari 1 Jan 2011 sehingga 19 Jan 2011

Assalammualaikum…..

Anis ingin memberi tahu yg AMF akan tutup buat sementara ( not taking any order but i will reply to email inquiry only) dari 1 jan 2011 sehingga  19 jan 2011..

ini kerana Anis sibuk dgn persiapan perkahwinan Anis pada 8 jan 2011 yg akan berlangsung di Melaka dan 15 jan di Setapak

 

30504_394641157217_592522217_4318585_1853783_n

Gambar masa bertunang May yg lalu

30504_394641177217_592522217_4318586_3488536_n

Anis dan bakal suami… Hanafi Nasir….

71138_167953926568644_8268778_n

Kepada kawan2 blogger… kawan2 baking… AMF reader dan customer AMF… sekiranya ada kesempatan… Anis dgn rase sukacita ingin menjemput anda semua ke majlis perkahwinan Anis. Details majlis seperti berikut:

Tarikh : 8 Jan 2011

Alamat rumat: Teratak bonda Lot 1112, Kampung Kandang 75460 Melaka ( rumah hijau tepi jalan Ke Air Molek)

Koordinat rumah Anis N 02 11.513 E102 18.539

Aturcara majlis

9.30-10am: majlis akad nikah
11am-5pm jamuan makan
12 tgh hari Hang Jebat palsu bersilat (Hanafi) beserta grand entrance dari puteri ulik mayang (Anis dan 6 org dayang/ bridemaids)

Contact No: 0193889015 (Anis)
Rumah :06-2689880
Note: utk list hotel kat melaka boleh tgk kat sini http://www.melaka.net/hotel_resort.htm
http://www.puteriresort.com/

156347_469147297217_592522217_5884749_7341559_n Gambar Hanafi masa fitting baju pengantin… ada gaya Kassim baba tak? hehehehe

 

 

 

162683_477871707217_592522217_6020178_3248935_n

kepada kawan2 yg single… sila dtg utk sambut bunga yg akan Anis nanti…. amik berkat….

i’m going to end my single life at the age of 30…. babai “bujang”

Anis jugak ingin meminta maaf kalau Anis ada tersalah dan silap kepada sesiapa sememangnya Anis manusia biasa yg lemah dan sentiasa melakukan kesilapan…. doakan Anis agar bahagia bersama Hanafi Nasir…

InsyaAllah lepas kawin AMF akan beroperasi seperti biasa… manalah tahu lagi maju lepas ni sbb dapat sokongan penuh dari suami, InsyaAllah…

Anis berharap dapat jumpa anda semua di majlis bahagia Anis nanti….

salam dari bakal pengantin

Anis Hartini Haron @ Anis Magic Fingers

4 comments:

Yun on December 31, 2010 at 6:25 PM said...

Kak Anis,

Tahniah ya....

semoga ikatan yg bakal tersimpul tu berkekalan selamanya & hidup kalian di berkati-NYa

Anis Hartini Haron on January 1, 2011 at 8:38 AM said...

yun... terima kasih.. kalau balik melaka jemput dtg ye... ramai budak sharod plan nak dtg.. :)

zamrita on January 9, 2011 at 10:09 PM said...

tahniah...

Anis Hartini Haron on January 21, 2011 at 10:07 AM said...

tq zamrita

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez