Monday, September 20, 2010

Dulang Kayu Berukir utk disewa

Salam semua..

kepada bakal- pengantin dan sesiapa yang nak bertunang tu… tgh do survey-survey dulang-dulang hantaran latest…  boleh tgk dulang kayu berukur nie…

size 29cm x 29 cm

Anis saja letak bantal dlm nie.. utk kasi idea …

Bantal tak disewa… dijual… tapi dulang nie boleh disewa…

kalau berkenan boleh booking utk date yg anda nak guna…

11 comments:

puan rocker on September 20, 2010 at 10:28 AM said...

how much do u charge for 1 dulang dear?

Anis Hartini Haron on September 20, 2010 at 12:14 PM said...

rm 8

puan rocker on September 20, 2010 at 12:26 PM said...

u ada 7 dulang tak i nak sewa from u?

Anis Hartini Haron on September 23, 2010 at 1:28 PM said...

ada.. boleh email saya utk booking date

Anis Hartini Haron on September 23, 2010 at 1:28 PM said...

ada.. boleh email saya utk booking date

- a s y i d a - on March 11, 2011 at 9:35 PM said...

u still sewakn dulang ni x?

anonymous on December 28, 2011 at 6:18 PM said...

Nak tanye if nak book 9dulang ade tak? Nak gune bulan mac 2012.rm8 kan?

anonymous on December 28, 2011 at 6:23 PM said...

Salam,I nak book dulang ni 9pcs bole untuk mac2012.rm 8 kan?

nur hidayah syaheera shamzani on November 26, 2014 at 12:09 PM said...

ada x jual

nur hidayah syaheera shamzani on November 26, 2014 at 12:09 PM said...

ada x jual

Liyana Athirah Zulkafli on August 13, 2015 at 5:01 PM said...

Bantal tu beli kat mana yea?..

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez