Friday, September 3, 2010

Cheese Tart, Fruit Tart and Cream Puff Class

Rahayu from subang dtg blaja cheese tart, fruit tart dan cream puff… lembut je Kak Rahayu nie… seem like she is a very simple person….

Good luck Rayahu… nanti dah pandai buat hantar Anis sikit ok… :)

44780_468793481339_290657286339_6592494_2098734_n 45678_468793376339_290657286339_6592493_5236647_n 45678_468793361339_290657286339_6592490_5659087_n

Kelas hands on.. so balik sure korang boleh buat punya la…45678_468793356339_290657286339_6592489_5026622_n

siapa yg minat nak blaja… mari la blaja… senang je… jgn r isau.. tak tahu apa-apa pun tak per… balik sure pandai…

kalau nak blaja email ke anishartini@yahoo.com or call 0193889015

selamat hari rayeeeeeeeeeeeeeeee!

2 comments:

ila yusuf on September 3, 2010 at 10:07 PM said...

bila nak buat kelas kat sini pulak anis??? suruh je cik abe bank negara tu belanja tiket.. hehehhe..

Anis Hartini Haron on September 7, 2010 at 10:56 AM said...

wah... kau jadi host la ila... :)
aku on je...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez