Thursday, August 5, 2010

Buttercream Minnie Mouse cake for Alesha

38790_416316987217_592522217_4899911_860412_n

Salam tgh hari…. :)

Anis dapat orde rnie dari Fifi.. ibu muda…. bufday girl nama Alesha….

korang perasan tak silap kat kek nie? Anis tulis happy 2TH Birthday.. hahahaha sengal sungguh la daku ini…

mula-mula ingat Alesha 5 tahun tapi lepas check balik note order… dia 2 tahun daa..so Anis tukar nombor tapi lupa tukar ND…

dah bagi kek  pada Fifi then baru realize masa tgk gambar…

Ampun Fifi.. i tak perasan… jgn marah yer… tak sengaja…

lepas Fifi amik kek nie.. Anis pergi training lari kat titiwangsa.. pukul 11.45 start pukul 12++ habis.. 5 km je tapi pace laju sikit dari biasa… balik rumah.. sempat bergossip kejap dgn dura and iz.. lepas tu zassss tido…

Thanks Fifi order dgn Anis Magic Fingers :)

2 comments:

Anonymous said...

Hehe...i tak la muda sgt Anis. muda sethn je dari u :P

Anyway, no worries pasal 2 TH tu...i dah makan alphabet T & H tu before bwk kek tu to my daughter's school. hehehe. I tinggalkan no. 2 je. Hihihi..Takpe, yg penting the taste is nice! :)

Tq Anis!

Anis Hartini Haron on August 9, 2010 at 3:18 PM said...

i'm happy that u love the cake... :)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez