Monday, June 28, 2010

Thank You for all AMF Donators


Assalammualaikum dan salam sejahtera...

smlm Ahad Anis dah tunaikan hasrat kepada semua penderma Canser Malaysia (iicorr staff, Suhaila, Mak, Along, sis Rukayah, Suhaida, Carol dan yg lain tak sebut nama sorry Anis lupa) yg telah  sudi menderma under ANIS MAGIC FINGERS... Run for Canser Malaysia

Anis ucapkan terima kasih daun keladi... lain kali kalau AMF mintak derma... derma la lagi.. :)

kat bawah nie ada sedikit gambar sebelum dan semasa larian smlm

Gambar sebelum mula... 6.55 masa nie Anis rase

Anis dan Amal Wahdi with our finisher medal! Goo job Amal

Me and my fiancee Hanafi Nasir...
Thanks dear for all your efort.. free energy drink along 10 km and you push up masa lari naik bukit...

Just an update... most probably Anis akan join Duathlon at UM this end of July.. need to start my trainning now... and wish me luck..


2 comments:

bestfriendsmadeit on June 28, 2010 at 6:21 PM said...

good job to u too anis. Nant lari sama2 lg k. Janji x jd kacang lupakan kulit....muahahahahaha...aku kjar air ms tu beb

Anis Hartini Haron on June 29, 2010 at 11:13 AM said...

hahahaha... best kan kalau lari ada kawan :)
tak per kita improve pace kita
nanti laju pun sama-sama
:)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez