Monday, May 17, 2010

Cupcakes class on 8 and 9 May 2010

Salam semua...
Selamat hari ibu kepada semua ibu... selamat hari guru kepada semua guru... :)
maaf Anis dah lama tak update blog... kerja kat ofis boleh tahan jugak byk... tak start lagi training KL Marathon.. seram jugak nie....
nie last last week punyer kelas cupcakes...
8 hb ada 3 org dan 9 haribulan pun ada 3 org


Bila Architect blaja buat cupcakes.... habis la Anis lepas nie tak boleh carik makan... :)



Happy faces after class finished
( cupcakes ada 3 set means ada 3 org dtg blaja.. tapi sorang tu dia tak nak amik gambar sbb dia nak jadi student misteri... )

On sunday.. kelas meriah dgn student yg ceria... semua nya excited dan tak sangka dapat buat cupcakes sendiri... senang kan? tu la... Anis dah kata... buat cupcakes nie senang jer...


some of cupcakes deco by AMF student....

If you looking for cupcakes class.. come and join us the fun of cupcakes decorating... from 0 (zero) to hero. It's all about cupcakes..
class on 28 and 29 May open for registration... email to anishartini@yahoo.com if you interested.

Comments from my student:

http://leenze.blogspot.com/2010/05/me-cuppies.html

1 comments:

Leenz Yusoff on May 19, 2010 at 11:14 AM said...

seronok sangat ;)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez