Wednesday, January 20, 2010

Perfect Kiss.... :)

Date: 20 Jan 2010
Location: Sealion & Dolphin Show @ Bandar Sunway
Website: http://www.dolphins-sealions.com/
Photography by: Kamarul Akhir tel 013-2480525
Ticket price: Adult RM 40 child RM 24

Salam semua..... semalam balik kerja Anis ajak buddy Anis teman pergi tgk Sealion & Dolphin show....tapi dia tak mo pergi....huhuhuhuhu Ok fine... tak mo pergi tak per.. then Anis ajak Iz pulak.. Iz pulak byk kerja.... waaaaaaaaaaaaaa aku nak pergi dgn siapa? arrrrr tak kira nak pergi jugak nak pergi jugak............. sorang pun sorang la..... janji dapat tgk dolphin....

So lepas parking kereta @ Bidara Anis pun terhegeh-hegeh la menapak pergi kat khemah sbb nak tgk show.....

Show best dan tidak menghampakan.... sealion sgt mendengar kata trainer tapi si dolphin sgt la nakal... siap nak curik ikan lagi.... :)

cute gila scene dolphin nak curik makan.... sgt cute.... rase mcm nak picit jer sampai mati...hahahahaha.....
masa tgh show malas nak snap gambar.. sbb Anis sibuk nak tgk show.....

so kalau korang nak tak apa bende best yg dolphin & sealion tu buat.. baik korang pergi tgk sendiri....

Ni ada a few snap shoot photograph by Kamarul Akhir.... official Photografer for this event....
Rugi kalau pergi show nie tak amik gambar sbb nak amik gambar rm 15 jer.. dapat kiss dolphin, dapat gambar 5R sekali dgn frame...

Thanks a lot Kamarul and team ... :P



Wait wait..... Anis tak ready lagi nak kene kiss ok... kejap yer dolphin... bagi i tarik nafas kejap....

Dolphin kiss me? wahhhhhhh best gila.... hehehehehehe


Shake hand..... :) pandai dolphin ni...... wak tu angkat tangan jer dia dah tahu nak buat apa....

Dulu tgk dari jauh jer....nie dapat pegang betul-betul... best! kalau diving pun belum tentu dapat pegang ok...... dolphin sgt la laju berenang..... waaaaaaa i miss diving trip.....



So.... korang tunggu apa lagi? pergi la tgk show nie.. bulan 2 or 3 dah habis kalau tak silap Anis..... bukan selalu ada pun....
Esok sambung cerita lagi yer..... :) tata.....

2 comments:

bestfriendsmadeit on January 21, 2010 at 9:59 AM said...

wahhh anis....mcm best la anis...teringin nk pg...
Tp nape mcm tade org? kosong je seat...

Anis Hartini Haron on January 21, 2010 at 10:07 AM said...

masa nie org dah balik :)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez