Thursday, January 28, 2010

Penis cake for Bachelorette Party....

Salam semua....

Anis dapat order kek Special nie dari customer Anis yg akan mengakhiri zaman bujang dia tak lama lagi.... so she want something funny.. so she forwarded to me sample cake yg mcm dia nak... lebih kurang mcm nie la....

masa nak amik order nie... My buddy said....

buddy: are you sure you nak buat cake ni?
Anis: haah.. sure kek nie kelakar....
Buddy: apa saja la dear... janji you happy
Anis: I happy bila customer i happy....






Dear Ms 'X'..... enjoy your Bacheloratte party tonite...... :) thank you for this funny order....
If anyone interested to order ... just sent you email... i will try to serve you the best cake....
babai....


6 comments:

FS on January 28, 2010 at 11:58 AM said...

perghhh...sungguh lucah...

dee on January 28, 2010 at 1:29 PM said...

hehhe.. terkejut aku tgk kek ko nie.. mcm ssh nk telan je btk wat btk mcm tu

Cath J on January 28, 2010 at 5:47 PM said...

Kelakar giler... but harus di tempuhi utk customer yer... hehehhehe

Anonymous said...

oh my god

az on January 28, 2010 at 7:07 PM said...

Masa buat deco tu tak seriau ke? ;-)

aRinA yuSoF on February 3, 2010 at 5:12 AM said...

yucks...geli gile nak makan... good job! customer always right...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez