Wednesday, November 11, 2009

Sewa Bantal Hantaran

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua...

Sekarang nie pun dah musim cuti sekolah... jadi dlm erti kata lain musin org kawin....

Tahun ni dah mula fesyen hantaran berlapik bantal... jadi Anis Magic Fingers pun tak ketinggalan nak mulakan fesyen yg tgh nak glamer nie...

Glamer ker? layan kan aje la yer....

Gambar kat bawah nie semua bantal utk disewa/jual.. kalau nak order utk hantan sekali pun boleh... di Anis Magic Fingers kami akan menghias hantaran anda mengikut budget perkahwinan anda....

Jgn la pulak budget ciput nak kawin super grand... pening pulak Anis nak tolong adjustkan...

So kalau ada yg nak sewa bantal nie or ada nak beli boleh email anishartini@yahoo,com atau boleh call 019-3004352 utk pertanyaan...

Contoh bantal segi empat sama (warna pink)
contoh bantal bulat


bantal segi empat

bantal bulat dgn tassle



contoh bantal segi empat dgn tassle.... ( contoh je.. kalau actual order hantaran dgn deco mesti la lawa)
Di Anis Magic Fingers, kami juga sediakan sewa dulang dan alas dulang ( 2 lapis satin+ lace) dgn harga yg berpatutan.
kalau korang sewa byk harga kita bincang la kemudian... yg penting korang puas hati.....





1 comments:

Nurulasma Zulkifly on February 23, 2014 at 8:15 PM said...

sis, nak tnye...klu sy nak bli bantal bulat bpe yea??pm kt email sy nurulasmazulkifly@gmail.com..thanks

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez