Monday, November 30, 2009

Kek Kemera

Kek ni order dari Tinur utk suami tersayang

Tinur nie jual kebaya jadi sesiapa yg nak kawin boleh tempah kebaya dari Tinur ni ya....
sila ke website www.rumahkebaya.com.my atau call terus 017-2089044.

Anis pun plan nak tempah kebaya dari dia nie... saja nak melaram...takkan nak tunggu kawin je baru boleh melaram yer tak? ..... kalau dah siap nanti anis kasi korang tgk tau

Tinur ni sgt cantik..... masa 1st time anis jumpa dia terpegun anis dgn dia










enjoy the cake!

5 comments:

tinurs on December 1, 2009 at 12:11 AM said...

thx anis.. sy suka cakenya, suamipun terkejut lihat cake kameranya .. :)

Anis Hartini Haron on December 2, 2009 at 2:21 PM said...

thanks Tinur... glad that you and your husband love the cake

Anis Hartini Haron on December 2, 2009 at 2:21 PM said...

thanks Tinur... glad that you and your husband love the cake

Anis Hartini Haron on December 2, 2009 at 2:22 PM said...

thanks Tinur... glad that you and your husband love the cake

Anis Hartini Haron on December 2, 2009 at 2:22 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez