Tuesday, November 3, 2009

FINDING NEMO BIRTHDAY CAKE

Selamat pagi... korang dah B'fast:drink:?

Korang sure pernah tgk cerita Finding Nemo kan? the best part cerita nie si Dory tu dan dia punyer tag: shark bait uh la la....

cute gila... geram... kesian nemo nie cacat..... Masa diving/ snorkeling sure boleh jumpa la.... :)

Kek ni order dari Zana.. utk anak dia umor 2 tahun...






:makan: Selamat makan kek dan Selamat Hari Jadi yer adik Harris



masa:mCamera:gambar nie.. dah pukul 7pm so tak terang sgt la.. tapi boleh la...
Hari nie Anis :cinonet_14:dan :cinonet_07: sbb cerita Sumpah Bunian tu berakhir dgn ending yg hampeh... menyampah !
:cinonet_44:tak suka tak suka tak suka!
ok la... babai

2 comments:

Anonymous said...

salam. hai anis..
sorrylah lambat sikit komen pasal kek ari tu..
ermm, mendapat pujian dari tetamu..
kek tu memanglah kiut miut..
anak zana sampai tak sabar2 nak potong kek tu..
nak mkn pon tak sampai ati..
apapun, kek tu sedap sangat..
thnks yer..

Anis Hartini Haron on November 5, 2009 at 1:50 PM said...

salam zana... :) alhamdullillah la u suka kek tu..
:)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez