Friday, October 23, 2009

Cupcakes the Musical

Lepas Sumpah Bunian dan masak meehon+ magie gorang.... buat next order pulak.... time ni dah kenyang.. :) semangat pun lebih la

order nie dari kak As kawan baik Along masa dia sekolah dulu....

Kak As nak kasi cupcakes ni pada Kassim Selamat..
Nyonya Mansur: Siapa dia Kassim Selamat? Mejistret? Lowyer? Doctor
Sabariah: Bukan mak... dia ahli music...
Nyonya Mansur : pantang keturunan aku kawin dgn ahli music...
drama queen la pulaks

awa'y... cupcakes nie utk drummer.... kak as kata metal drummer... tapi cupcakes ni tak metal langsung.. tak jiwa metal la.... tak tahu nak buat metal cupcakes mcm mana... :)








drum mcm gendang kan? gendang tu pun payah nak buat.... :)

4 comments:

Iz on October 23, 2009 at 12:47 PM said...

maafkan lah anis ni, dia mmg selalu banyak typo error

Anis Hartini Haron on October 23, 2009 at 12:53 PM said...

iz aku dah betullkan dah... maapkan umi yer nak...

az on October 25, 2009 at 12:24 AM said...

Smlm sume org puji kapkek ni cantik. Even drummer tu wpun hati metal kental, tapi once dia tengok, terus cair. Awek dia belikan dia kek secret recipe pun dia buat tak heran je. Dia asyik dok posing dengan kakkek drum dia. Hehehe..

Anis Hartini Haron on October 26, 2009 at 9:50 AM said...

hahahaha thanks kak as :)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez