Tuesday, September 15, 2009

Sinchan Birthday Cake

Ahad tgh hari sedang Anis tgk melodi ada org call...

Pendekkan cerita dia nak order cake dan nak Anis hantar cake tu masa berbuka...
eh sempat tak?

Anis lupa la mana customer Anis nie.. tapi i believed he is a nice guy ( dari suara dia la)

So Anis setuju nak buat cake nie....

Nak cake Sinchan.. so since dah ad hoc kita pakai edible image je la yer....
Turunn bawah rumah (care4) beli brg sikit... then tgk ada stawberry pulak.. so letak la.... kasi lawa sikit.... tapi lawa ke? hehehehehehe



cake nie 3.2KG yer... kalau ada yg minat boleh la email or call utk tempahan... wassalam....

2 comments:

aZFaDora on September 15, 2009 at 11:36 AM said...

marvellous darling, marvellous!

Anis Hartini Haron on September 15, 2009 at 2:06 PM said...

hahahaha tq ainul.... kelam kabut jugak aku buat...
meh la dtg Anis Magic Fingers.. dah mcm kedai dah.. hahahahaha

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez