Monday, July 20, 2009

Airplane Cupcakes for Pilot MAS

Good Morning!

Ni order dari Izzati... dia ni tak kisah nak deco mcm mana.. dia kata janji ada logo MAS and ada kapal terbang... so Anis pun buat la mcm nie...
Tak silap Anis kapkek nie Izati guna utk kenduri...
Thanks Izati order dari Anis Magic Fingers


Ingat dulu² masa zaman muda² i think masa tu i kerja part time event dgn Celcom buat Celcom International Roaming kat dlm ERL express...
Danna, Tasha... kak Rose, and a few others friends kita org mengorat Gulf Air Pilot... gila Cool and hensem mamat tu wei... tak tipu... seriously hensem.. setakat Faizal tahir, Hans Isacs tu kalah teruk la.....
wakakakakakakaka
I don't want to reveal out secret story but it really clumsy and funny...
Girls.... I miss you Ouls and our memories!


4 comments:

Sue on July 21, 2009 at 3:47 PM said...

anis... faizal tahir tu hensem ke?????????

Anis Hartini Haron on July 22, 2009 at 2:20 PM said...

Sue, Faizal tahir tu HOT!

Iz on July 27, 2009 at 4:13 PM said...

suami Nana lagi HOT

Anis Hartini Haron on July 27, 2009 at 7:00 PM said...

aku setuju la.. tapi aku tak tahu nama suami nana tu....

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez