Tuesday, May 12, 2009

Miniture + cuppies with Pharmacist theme

Assalammualaikum& Hello...

Order nie dari Mr Racer Driver wannabe ( Hanafi Nasir) utk adik dia Faezah (pharmacist).... Dia nie last minit order cakap hari ahad mlm baru cakap... then ok la.. i try my best yer....
So smlm balik kerja terus tak melencong dan balik rumah

Balik rumah masak nasi goreng kampung dulu..... makan² dgn is baru deco kek nie....
so nie la hasilnya...



Happy Birthday Adik from 'Abang'( suami) +Mama+ Abang (hanafi)

Masa buat nie ketandusan idea jugak... Anis tanyer Isma..
Anis: Is nak letak apa lagi nie?
Is: kau letak la stetescop ( betul ke eja nie)
Anis: eh pharmacist pakai ker? tu doktor la Is
Is: kau ingat pharmacist tak guna ke?
Anis: ( dlm hati: Is menipu aku nie... kureng asem)
Tak per la buat ubat dgn botol ubat pun jadi la...

Gambar tak jelas sgt mcm biasa lah dah mlm lighting ada kureng sikit....


selepas siap deco... nak kemas pulaks.... Malasnya... tapi kene la kemas... nak harap siapa kemas? Kak Tipah( clearner ofis)
Dream on!
ok la... babai mlm ni balik kerja nak kene hantar kek nie.. :( huhuhuhuhuhu
P/s: i need GPS... ada sesiapa nak donate?







5 comments:

j0jet on May 12, 2009 at 12:06 PM said...

alangkah baiknya abang dia..seswai jd menantuuuuuuuuuuu! BTW, kek ko cantek n mcm baik je..

Iz on May 13, 2009 at 8:43 AM said...

botol ubat kau mcm botol susu. ohok hok hok

napee on May 13, 2009 at 6:24 PM said...

hehehe TQ dear buatkan kek ni. sorry ye short notice. tapi dia suka! limited edition nih, tak jual kat kedai hehehe

Anis Hartini Haron on May 14, 2009 at 5:16 PM said...

to jojet: kau berkenan kat napee yer.... ok la tu... :)

To isma: cis... kau dah tido time aku buat kek nie.. pasal tu la jadi botol susu..

to napee: lain kali order lagi yer... invoice i dah dapat?

zanaz on May 17, 2009 at 8:04 AM said...

sedapnya ubat2 tu hehehe...cute cute le...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez