Thursday, May 14, 2009

Happy Bithday Sayangku

Hola...
I got this order dari Lily Muhammad utk bf dia... Lily nie kat Penang dan bf dia tinggal kat Setapak jaya....
so sempana Birhday Bf dia.. dia nak suprise la.... baik sunnguh la Gf AlHafis nie....
Dok jauh tapi hantar kek... cute sgt...

I hope Lily satisfied with this order...
Zoom sikit....
Mcm biasa la... gambar dikala malam ni malap sikit.... tapi boleh la...


malam nie nak pergi deliver cuppies nie. Lily dah bagi google map tapi harap² tak sesat.... Amin..


3 comments:

Lily said...

TQ so much Anis ! :-)
I'm very satisfied with these cuppies ..
Mesti Hafis suka dapat kek ni .. Nyum2x..
Thanks again !!

j0jet on May 14, 2009 at 4:12 PM said...

ermmm..nk jugakkkkk!! anis aku x kire nnt aku akn paksa ko buat khas tok aku! aku bayar laa!! janji tema kek ialah hitam n hijau..

Anonymous said...

eeerrm nampak cute lahh.. hey, iklankan lah cupcakes u kat http://www.kahwinmall.com boleh dapat order untuk orang kahwin tau.. i iklankan gubahan i kat situ... free jer...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez