Wednesday, May 27, 2009

Flowery/ Garden Cupcakes

HELLO!

Ni order yg Anis buat mlm tadi utk Niza ( kawan MUdz.. tq Muda bagi aku customer), siap hantar ke bawah blog rumah dia lagi kat sek 7 shah alam...

Close up sikit
Ni gambar belum masuk kotak lagi...


NIza tak mintak pun anis buat hisan putih² tu tapi saja jer memandai letak sbb bosan la sama jer semua..

Ni tema bunga²an sesuai la dgn Niza. Perempuan biasa la suka bunga... Anis pun suka buat cupcakes bunga-bungaan nie.... sweet jer.....
masa balik hantar kapkek nie lapar gila ( jam pukul 12++) gi la makan kat Vichuda kat shah alam.. sedih bila dapat nasi paprik sotong tapi sotong dia dah busuk
apa nak buat... dah nasib badan...
:)
Siapa berkenan cupcakes bunga nie... boleh la call or email Anis yer...



4 comments:

aZFaDora on May 29, 2009 at 9:44 AM said...

nyum nyum nyummmyyy..cantik la anis the decoration..very neat..

Sue on May 29, 2009 at 11:10 AM said...

anis...kesiannye terkena sotong busuk...

j0jet on June 3, 2009 at 10:15 AM said...

so sweet..cantik, kretif tgn ko!

RAJA NORAZAH RAJA ISA on June 4, 2009 at 3:58 PM said...

hurmmmm..nicenye..

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez