Monday, March 23, 2009

Sireh Junjung Moden Style

Salamz...
Mcm biasa la kan.. musim cuti sekolah mesti ada yg buat kerja kawin.... :) So Anis Magic Fingers pun ada menerima tempahan hantaran dan cupcakes ...

Order nie dari kawan baikku.. Mardiah... Tahniah Mar kau dah bertunang... lain kali kawin jgn buat waktu weekdays yer... buat la weekend... senang sikit nak dtg....
:)

Sireh junjung simple.....

CAmpur pink and purple... sikit bunga pink nak bagi lagi lawa....


NI last minute order... daun sireh pun tak byk kat kedai India.. so nie guna mana yg dapat jer... dulu sireh nie free sekarang nie mahal gila....
:)
Soalan... kalau tak ada sireh junjung org boleh kawin tak?
A) Boleh
B) tak boleh
C) BOleh tapi tak bahagia
D) tak tahu....
Sila jawab....


P/s: Minat? jgn tunggu lagi... order cepat.....

2 comments:

Iz on March 23, 2009 at 5:34 PM said...

bongok ok, boleh tapi tak bahagia.

hahahaha

Anis Hartini Haron on March 23, 2009 at 5:51 PM said...

hehehehehehe
tq is kata aku bongok... aku sekeh kau karang...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez