Tuesday, March 31, 2009

Cupcake and Wedding fondant kek

Salam...
Ni adalah tempahan dari Wawa.....
Tahniah wawa dah selamat pun kawin...... tumpang happy dgn kau dan adik....... :)
Gambar nie hantatan adik to wawa


NI pulak kek yg wawa bagi pada adik.. ( ops lupa nak bagi tahu.. suami wawa = adik)

wawa kata " Anis kau buat kek aku colourful" wow.. apa lagi.. ini lah hasil kek colourful for my best buddy wawa....


Berkenen? erm.... email or call Anis.... ops lupa.. harga kek nie rm 180 sbb kek nie 2 kg....


9 comments:

aZFaDora on March 31, 2009 at 9:22 PM said...

aku suke gile combination color ni anis..cantik bangat!!!!

Anis Hartini Haron on April 1, 2009 at 11:12 AM said...

terima kasih... nie sbb warna tema colurfull so tak bosan la... aku rase kau kawin guna tema colourful pun lawa wei

j0jet on April 1, 2009 at 1:21 PM said...

aku nk anis wat hantaran aku la..
anis kalu hantaran ko amik bape 1 gubahan?mcmnk kawen yer yer jerk..hehehe

Anis Hartini Haron on April 1, 2009 at 5:50 PM said...

jojet dah pilih tarik baru call aku... wakakakakakakaka

chezzy on April 3, 2009 at 11:44 AM said...

Anis,
Aku nk bg birthday cake utk mak aku...
Kalau simple decoration tp bisa mencairkan hati die... ade x ?

idamurni said...

superb!

idamurni said...

superb!

idamurni said...

superb.

Anis Hartini Haron on April 6, 2009 at 9:31 AM said...

chezzy.... mak u suka apa? bagi tahu la.... boleh kita create somtihing yg dia suka...:)

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez