Sunday, February 1, 2009

Teke kek apa nie?..... Jawapanya wedding cake!

Kawan-kawan, dan customer-customer ku yg tersayang...meh kita main teke-teke nak?
Kalau korang pandai teke nie kek apa?

Ini kek fondant bawah 2 tingkat choclate moist kek and atas sekali dummy yer....
harga rm 270....



Zoom sikit kasi korang jebih jelas utk meneka...



nie dari view lain pulaks...


Siapa dapat jawapan yg betul boleh datang makan laksa utara kat rumah Anis hujung minggu nie...
cepat kete-teke...
Ok meh Anis nak cerita sikit....
kek nie Anis buat lepas balik dari meeting di Lumut dgn client. Penat juga drive dari lumut non stop ke KL..... 4 jam ok..sib baik sempat beli sotong gula.....
yer la nak balik cepat sbb nak deco kek....
Pagi² Anis dapat call dari sahabat baikku...."bangun deco kek.....cupcake pun byk nak deco...nanti tak siap...."
terus la bangun and mula mendeco kek.....
then dah siap and nak teruskan proses penghantaran.....
tibe² sahabatku berkata:
sahabatku: Anis nie kek utk xxx ker?
Aku: Bukan nie kek utk xxx la.... :( ala kek nie tak lawa ker?
Sahabatku: lawa tapi sedign nyer ceria la....
Aku: ok la.....takkan la design kek nak sedey² yer tak?
pasal tu la Anis nak korang semua teke nie kek apa sbb sampai hari nie lagi Anis tak puas hati...
mlm nie nak buat cupcakes lagi..tadi baru ada customer call nak pick up esok....
Ada sesiapa lagi nak order? ha...call la Anis 019-3004352
TQ kepada kawan² yg meneke....semua salah...laksa tak akan dibuat kerana tiada pemenang...tunggu utk teka teki seterusnya....



11 comments:

aZFaDora on February 1, 2009 at 3:04 PM said...

kek tunang?kek party biasa2?laksa nye psl..aku belasah teka apa je..

aZFaDora on February 1, 2009 at 3:05 PM said...

bunga yg kt ats tu leh mkn x?

harlane on February 2, 2009 at 2:59 AM said...

Hi,

Ni cake fondant ke? hehehe.. nk tanya berapa harga kalau cake 3 tingkat camni?

Anis Hartini Haron on February 2, 2009 at 10:45 AM said...

ainul tekaan kau salah.....kek nie berharga rm 280....

Iz on February 2, 2009 at 12:29 PM said...

aku tau. ini kek 3 tingkat namanya. kan kan?

bile ko nak buat laksa? aku sukaaaaa

Anis Hartini Haron on February 2, 2009 at 1:21 PM said...

yer la tu kek 3 tingkat tapi utk event apa? aku nak buat laksa time kau balik kuantan la....
ainul bunga ros atas boleh makan tapi tasteless

zanaz on February 2, 2009 at 2:38 PM said...

tu kek fondant ke??? or stim bc??? cantik le anis...ko ni simple je deko tapi menariks...

Anis Hartini Haron on February 2, 2009 at 2:57 PM said...

nie kek fondant zana..... org nie ak kisah aku buat mcm mana pun..so aku pun hentam jer la...

kWan said...

nak teka gak laaa... hik hik hik... kek sempena hari wilayah kot.. :-) nak laksaaa... :-)

Iz on February 3, 2009 at 1:42 PM said...

woi entry ko ni banyak spelling mistake (ala-ala cikgu yg garang)

napee on February 3, 2009 at 5:25 PM said...

nak teka jugak boleh? hehehe

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez