Wednesday, February 11, 2009

Merge Cuppies

Project Anis baru² nie ialah membuat cupcakes utk racing driver wannabe....
meh la layan gambar² kat bawah ni....
Kek nie terhasil dari cetusan Anis dan kak Ina.. and TQ atas tunjuk ajar kak Ina....
lawa kan? nak order...baik order awal² kalau tak takut tak sempat....
zasss...meh layan gambar²....

awek pakai tudung pun ada wei.... nie mesti qiqi sesat kat sini

Ke garisan...sedia.... mula...ceh..mcm lumba lari pulak.....


siapa peminat ferrari boleh la kita buat kete warna merah..... biru kete subaru impreza STI version 8.... hehehehehehehehe



Umbrella girl pun ada.....


Nie plan view.....
Comment sikit ok ker tak cupkek saya nie?
P/s: Is sorry yer Gina tiada di sini, neoron and bb black pun tiada..... hihihihihihihi




6 comments:

Azlina Abdul on February 11, 2009 at 10:08 PM said...

WOW!!! Anis!!! So creative! Cayalah! Bertuahnya BF you ni dapat makwe camni huhuhu.....cupcakes yg dibuat dengan penuh kasih sayang... :)

Iz on February 12, 2009 at 9:22 AM said...

"Iz, cantik tak kek aku?" tanya anis

"Cantik, ni kek untuk orang baru lepas lesen L ye?" jawab Iz

"Uwaaaaaa... ni litar F1 laaaaa!!"

anis bengang, hahah

zanaz70 on February 12, 2009 at 3:37 PM said...

wahhh cantik dan kreatip le anis...cayalah.

j0jet said...

asal keta kami xde..ciss
smlm aku tgk neo cps version..
t0l la iz,mcm kek tok 0rg yg lulus lesen L..hikhik

FOTTOSINTESIS on February 20, 2009 at 11:21 AM said...

WEH ANIS...BLEH MKAN KE NI...ADA RUMPUT2 PLAK EH???

Anis Hartini Haron on February 20, 2009 at 12:29 PM said...

boleh la rumput dari buttercream la

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez