Monday, February 23, 2009

Fancy Cookies.....

Hello....

Meh kita cerita² sikit....

Weekend lepas Anis balik kg sbb nak raikan hari jadi Anis Hartini xx tahun, Anis Zulaikha 1 tahun (anak saudara) dan Mohd Firdaus 22 tahun (adik)....
So sementara nak tunggu rendang mak Anis masak (sedap tau rendang Hajjah Noraini guna ayam kampung) jadi Anis pun buat la kelas fancy cookies bersama² anak² saudaraku yg tersayang

so nie la gambar peserta-peserta aka kaki sibuk.....

Mohd Amirul Fathi 11 tahun
Mohd Elman 8 tahun
Sebenarnya ada ramai lagi yg sibuk..tapi Anis tak amik gambar jer
Ni adalah hasilnya dekorasi fancy cookies (jgn terpedaya...ni hasil yg telah ditapis oleg pihak penganjur.....) hehehehehehe


Ni lagi....


Ni lagi....



Overall buat fancy cookies nie sgt seronok la.... leceh sikit tapi layan gila...buat bersama-sama budak² lagi best...
siapa nak order utk makan² atau as door gift for birthday ker, kawin ker..... boleh order la yer
Sedikit pesanan dari pihak penaja,
Mak kepada sahabat ku telah memintaku utk membuat swiss Roll...Alamak saya tak penah la buat swissroll mak cik...tapi nasib baik anak makcik comel...saya layankan kan jugak...
jadi korang tunggu la swiss roll keluaran Anis Magic Fingers....
hehehehehehehehe
TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU........




5 comments:

aZFaDora on February 23, 2009 at 10:08 PM said...

nmpk lazat la anis..cantik sgt2...

Anis Hartini Haron on February 24, 2009 at 9:32 AM said...

tapi tak ada la mcm beg tu
tak sempat nak print and tiru...nanti aku try ok

j0jet said...

erm..anis ko ni mmg magic la..
nk join ko!!
ye la aku bab2 nk jd geng penyebuk mmg nombor 1!!

Anis Hartini Haron on February 26, 2009 at 10:28 AM said...

boleh jojet...di alu² kan..
meh la............

Anonymous said...

Kak wiz tak try lagi buat sugar cookies ni....sebabnya takut habis dimakan Kak wiz sniri ha ha ha. i have no discipline with any cookies whatsoever. Memang tak leh percaya. If buat 30 yang tinggal mungkin 10 jer, tu blum masuk cookies yang hilang bersama2 anak2 lagi. Anyway yours look delicious!

Kak wiz

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez