Monday, December 22, 2008

Photo cake....

Comel tak? ha....mmg comel tuan kek nie......kek nie ordered by Asmahani ...dia nak buat photo cake..so asamahani ni pun email la Anis gambar yg hendak di letak di atas kek....
Taa Daa.....



Sebenarnya...kek ni di order hanya utk warna pink dan putih..tapi anis tgk mcm pucat sgt..jadi anis pun tambak la hijau and biru sikit utk naikkan warna kek nie....so ini la hasilnya....
1 ++KG kek nie berharga rm 85 sekali dgn custom made gambar yg anda inginkan....

p/s: is..tq byk sbb telah bersusah payah membawa kek nie ke ofis kau..lain kali buleh tolong lagi yer is....

2 comments:

Iz on December 23, 2008 at 8:38 AM said...

pasni aku nak charge kau kos penghantaran

Anis Hartini Haron on December 23, 2008 at 10:38 AM said...

ok la.... ok la.... :) aku nak bawak masuk tv dlm bilik la mcm nie...hehehehehehe

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez