Wednesday, December 10, 2008

budget cupcakes

Hello,

Bagi sesiapa yg nak buat kenduri, port luck( betul ke eje ni?) makan-makan, jamuan or etc and perlukan cupcake boleh la order yg nie...
murah sahaja sbb pakai cup jenis nipis and deco pun jenis yg simple la sgt...


Yg nie ordered by ina 144pcs utk majlis bertunang nye pada 6 dec 08. harga rm 120 sahaja yer
amik lagi byk lagi murah...


Min order 36 pcs
boleh call /email anis magic fingers kalau berminat yer.....

2 comments:

Marianie on December 15, 2008 at 9:46 PM said...

salam..
saya bercadang nak bagi cupcakes sebagai souvenir utk tetamu di majlis perkahwinan saya nanti. so kena individually packed la. boleh tak beri quotation utk 1000 biji?

Anis Hartini Haron on December 17, 2008 at 3:30 PM said...

Marianie,boleh tak ada masalah..ada byk jenis cupcakes..u nak yg mcm mana?

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez