Saturday, October 25, 2008

Simple cupcakes

Anis dah lama tak post gambar cupcake. Ni order terbaru yg Anis terima dari jiran along. 25 pcs rm 50. Design campur-campur... And this cupcakes Anis buat utk open house rumah Anis Harnisah Haron. Siapa nak order boleh hubungi 019-3004352 atau email anishartini@yahoo.com
Lastly cupcake for Ms Ina nie. Jauh datang dari Melaka. Yg nie kalau tak silap I Ina nie nak bagi present pada kawan dia/sedara dia..mcm tu la...masa i deliver cupcakes nie, agak sedikit kelam kabut sbb tak plan awal2. tapi Alhamdulillah semuanya OK. Lepas i dah hantar cupcake nie I dapat sms dari ina
Ina: Kak Thanks , cantik lepas nie boleh order lagi..hehehehehehe
Anis: Cantik jer? sedap tak?
Ina: sedap....
A'way Ina....thanks sbb sudi order kek dari Anis Magic Fingers...



1 comments:

inaboes on October 26, 2008 at 11:39 PM said...

hehehhee..
thanks..so much...
kelab kabut sebab plan lari..hehehehe
well...good job kak..
memang cantik dan sedap..
bukan puji2 suka suki..hehehe
really it...thanks...

 

Anis Magic Fingers Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez